Dobrý den je mi 25let, nadváhou trpím již od utlého dětství. Již jsem držela několik diet i závodně v dětství sportovala ale váha nikdy nešla moc dolů. Při výšce 175cm momentálně vážím 110Kg (v dětství při 4hodinách denně sportu nejméně 79kg). Jím pravidelně, sladkosti téměř vůbec (vyjímkou je sem tam 1do měsíce domácí buchtu nebo kousíčik okoštuji jak jsem ji upekla). Ale Váha spíš v posledních letech letí nahoru, léčím se již od těhotenství se sníženou funkcí štítné žlázy ale jinak s ničím, jen na začátku roku jsem mela zvýšený revmatologický faktor ale po 14dnech kotroli a braní znovu krve tam už nebyl předtím jsem byla nachlazená, v těhotenství jsem se léčila s vysokým krevním tlakem po tehu už to bylo zase v norme, v 15letech jsem mela problémy s kolenem a chodila na elektroléčby, už se sním neléčím ale při dlouhém čupěním nebo velké námaze umí pobolívat nebo když třeba při skákání přes švihadlo špatně dopadnu se ozve ta bolest kolena ale do 2 dnů přejde. V rodině máme vys.krevní tlak, tatínek na invarkt (cca 55let),cukrovku a já se bojím toho že např. ve 35 díky nadváze ji dostanu, ale chtela jsem se zeptat jestli třeba je nějaká možnost bandáže žaludku který zaplatí pojištovna z preventivních důvodů aby se zabránilo dalším nemocem, nebo se dělá až když už člověk je nemocen? jeste se chci zeptat v případě bandáže žaludku jak je to s dalším tehotenstvím jestli jsou tam nejaké omezení a kdy nejdříve se plánuje otehotnet. s prvním tehotenstvím jsme mělí problém dlouho se nám nedařilo. Mockrát děkuji za odpoved
Přidat nový komentář