Dobrý den, mám problém s olupováním kůže na chodidlech, nejčastěji mezi prsty. Doporučíte mi nějaký krém?
Už je to vyřešené,děkuji
dobrý den,už nevím na koho se mám obrátit s pomocí.Mám 5letou > dceru,která >> > je po operaci gangrénozního slepého střeva a výpotkem do pobřišnice.Má >> > doporučené lázně a v tom je velký problém.Chci tam jet s ní,ale mám > ještě >> > 13měsíční dítě,které tu nemohu nechat na měsíc manželovi,který musí >> > pracovat.Bohužel máme oba dva pracující rodiče,tak si musím vzít dítko >> > sebou.A v tom nastal problém,jak to udělat.Já i dcera máme lázně >> > zdarma,když je schválí revizní lékař,ale dítko druhé si je musí hradit V >> > lázních,kam by jsme měli jet mu to vypočítala kolem 422Kč na den,což je >> > pro naší rodinu nemyslitelné,když jsem ještě na mateřské.Nevíte kam se >> > obrátit o radu?Volala jsem na svojí pojišťovnu,sociálku > apod.Neříkejte,že >> > jsem jediná matka,která má tento problém.Dceru chci dát do lázní,aby >> > jednou neměla problémy třeba s těhotenstvím.Prosím,poraďte mi,jak to >> > udělat,opravdu to nejde jinak udělat?předem moc děkuji za jákoukoliv >> > odezvu Simona
Dobrý den, dnes jsem přijela domů z nemocnice, operovali mi slepé střevo.V nemocnici nám lázně nedoporučovali, ale mamce všichni říkají, ať se na ně zeptá.Máme se na ně zeptat u dětské doktorky?děkuji Martina 14let-odpovězte prosím na:[email protected]
Přidat nový komentář