Ahojte,chcela by om sa spýtať ani nie tak za seba,ale za sestru a manžela.No sestra má 9 mesač.synčeka a asi pred dvomi mesiacmi jej začalo bývať zle,tčila sa jej hlava,pocity na zvracanie,ospalosť počas dňa v noci bdelosť,malá výbuchy plaču,strach byť sama s malým,že ak jej príde zle čo bude sním,tak sa pri nej striedame,posielali ju po všeliakých vyšetreniach-no nakoniec,všetko bolo ok,tak išla psych.tam jej diagnostikovl-epizodickú úzkostnú poruchu,dal serxat,coaxil,začiatky boli hozné bolo jej ešte horšie,n po mesiaci sa to ustálilo...no zasa prišiel taký výbuch plaču,strach-to už nečakala,tak jej predpísalešte rivotril,no a teraz jj je ako na začiatku,nič ju nebaví,len by spala,má strach isť von a aktak tak prst na mobile,aby niekomu zavolla,nevieme čo mohlo byť púšťačom,synček j veľmi dobrý,spinká v noci,cez deň sa prhrá,bývajú u našich tak veľa jej pomáhajú v podstate nemusí nič robiť,je ztoho zúfalá,že čo sa to s ňou deje,že sa nevie ani tešiť z malého a dni utekajú,viem,že to bude ešte dlho trvať,ale nerobia to aj tie lieky,veď je horšie ako bola,ak máte niekto dobrú radu prosím vás prispejte.No a k môjmu druhému problému,môjmu manželovi cez leto diagnostikovali-hraničnú pruchu osobnosti-bordeline syndrom,je veľmi milý,pomáha mi ,veľa spraví doma,stará sa o rodinu-no lenže potom mu prepne a je to iný človek,buď je veľmi milý,alebo agresívny,či apatický-niečo medzi nevie.neviem ani čo je spúšťačom,leboniekedy sa tak už zobudí o máme pestro doma,mňa pouráža všetko je problém,na deti kričí,všetko zkazuje,tak je u nás len plač a krik,začal sa liečiť-zoleptil a serlife,po mesiaci mu dr.zoleptil vysadil nechápem prečo,veď ešte nebo ok,no tak sserlife,no berie ich ako chce,myslí si,že sú to asi lentilky,keď mu pripomínam,tak len pani doktorka z mudruje,teraz mu zmenila na coaxil no a to je teda slabé,akoby ani ič nebral,niekedy mu trvá pár hodín,potm príde a už je ok,no mne to všetko znie v ušiach,tiež to neudem stále vládať,vtedy byln odchádzal od nás,chcel by byť sám,raz tak bol a prepadol automatom,tak ešte aj natoto e áchylný,no s tým prestal,dlhy narobil,dr.hovorila,ž ludia s poruch.osbnosti majú nábeh na závislosti-no super,máme dvoch krásnych synnčekov 5 a 6r,o chvíľu pôjdu do školy a buds im treba venovať,a potrebujem aj jeho pomoc,no niekedy si pripadám,že mám tri deti a všetko je na mne,ja saprebujem mať o koho oprieť a nie sa prispôsobovať eho náladám,niekedy ttrvá aj pár dní,je to vyčerpávajúce vxtvárať teplo domova,keď on to zničí,neviem ako sa mám vtedy knemu správať,chcem mu pomôcť,veď ho ľúbim,ale neviako,o tejto poruche som tu nič nenšla tak by som bola rada,keby mi to niekto objasnil,že prečo sa tak správa,prečo mu kolíšu nálady,ďakujem budem čakat,pekný dník
Přidat nový komentář