Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?
melatonin mučenka
Dobrý den, mám problém se spánkem. Denně spím asi 3 hodiny. Užívám už rok různé prášky na spaní, které mi byly předepsány. Praktický lékař mě odmítá poslat na odborné vyšetření. Chtěla bych se zeptat, jestli mám možnost se sama objednat a kam?
S nespavostí sem měla taky problémy a pořídila sem si na to tablety Persen, to třeba mě osobně pomohlo
Je to přírodní přípravek. U tady těch tabletek je super že nevyvolávají závislost takže se můžou užívat i delší dobu. Navíc mě opravdu pomáhají
Dobrý den.Moje žena trpí nespavostí již skoro rok.Spí cca 3 hodiny denně.Bere Sanval 10mg a ted' k tomu melatonin,ale nic z toho nepomáhá.Má problémy s bederními bolestmi a s tím spojené střídáním horkost nohou a chladem,podle vyjádření ortopeda,pocházející z páteřních obratlí.
Spanek je jako voda, vzduch, nutny k zivotu.. Nechapu, ze nelze pomoci, vyrobit lék. Lidé jsou ochotni platit zlatem za trochu snění.Farmaceuti stydte se. )) spinning@ seznam.cz Help
Nemůžu spát už asi 40let,brala jsem zolpidem, teď mi ho doktorka vysadila a dala Trittico AC 75 -1/3 na nic-než usnu trvá to 1-2hod,a spím max 2-3hod, přitom se 4-5xprobudim,ted zvýšení na 2/3 a je to stejné ne-li horší. Ráno nemůžu ani vylézt z postele, jak mě vše bolí (kosti, páteř občas hlava) , je mi stále zima. Přes den jsem ospalá, ale taky neusnu, stačí, když na pár chvil sednu a zavřu oči, potom to zase je lepši,. Je mi 79let
Přidat nový komentář