Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?
Je mi 35 let a do puberty jsem míval stejný problém. Chdit na boso nebo v sandálích --- NIKDY! Styděl jsem se při tělocviku se zouvat a bosý šplhat na tyči s přírazem. Nutili nás k tomu učitelé. Na naší základní škole, tenkrát nově postavené na sídlišti chybělo nářadí na šplh. Museli jsme chodit na sousední základní školu. Organizačně to špatně na škole zvládali a tak se pravidelně stávalo, že naše třídní-učitelka dějepisu přišla naštvaná, že dnes bude prohozená výuka a že místo dějepisu jdeme šplhat na vedlejší základní školu. Nikdo z nás neměl věci na cvičení, protože ten den jsme tělocvik neměli mít!!!! Třídní jen prohodila,že o kluky nemá starost,protože si sundají jen kalhoty a ponožky a "hupnou???????!!!!" v trenýrkách na tyč... Ale co prý s holkama. Pak jsme se seřadili a o na nás odvedla přes část města do tělocvičny sousední ZŠ. Byl jsem úplně neštastnej a strašně nervozní, protože mám na pravé noze malinkou pihu a na tělocvik jsem si brával náplast přes znaménko - abych tak předstíral odřeninu a zamaskoval něco za co jsem se styděl.Ten den jsem ovšem náplast neměl a věděl jsem, že když budu nervozní, tak se mi budou potit ruce a nohy. Vlhkýma nohama budu dělat viditelné stopy na žíněnce, budu bosý, bude vidět to znaménko a ještě na mě bude čumět třídní, tělocvikář, zapisovatelka časů a celá třída jak mi to na tyči klouže!!! Ta fobije mě přešla. To neustále "znásilnování" k zouvání na boso při šplhu ve mě vlastně na věky zakodovalo usudek, že chodidla mají být zahalená jako přirození. A tím se pro mě ženská bosá chodidla stala sexuálním symbolem. Beru je hodně intimně. Dříve to bylo nepříjemné a dnes mě to stimuluje. ženská chodidla jsou pro mě strašně sexi (pro mě) bez ohledu jestli je má jako modelka. je fajn když jsou studená a můžu je zahřát. Ani mi nevadí, když jsou spocená - a měli by být udržované pedikurou. Je problém najít. Rád bych se pokud nejste zadaná seznámil nebo alespon [email protected]
Přidat nový komentář