Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?
melatonin mučenka
Měla bych jen dotaz prosím! Počítá se za nespavost, když se budím každý den tak 2krát za večer na dobu tak 2 minut? Děkuji
Ahoj, řeším něco podobného, usnu relativně dobře, ale v noci se několikrát budím a uplně procitnu a ráno se budím, jak kdybych spala 2 h ikdyž spím třeba 8.nevíte čím by to mohlo být?
Máte nějaké zaručené tipy na spánek? Nebo nějaké vitamíny, hlavně to trápí malou, Dávala jsem i kapky před spaním a nic nezabírá.
Dobrý den, máte někdo zkušenost s přípravkem StillMax? Píšou, že je to na relaxaci, spánek, trávení, krevní tlak a hlavně stres…
Dobrý večer, poradíte mi nějaké přírodní tabletky na spaní, nechci si nechat předepisovat nic chemického od lékaře, máte zkušenosti?
Nespavost začíná takto: nejdřív si začnete říkat např.: Dnes se mi nějako špatně leží......a já určitě neusnu..... a zítra jdu do práce.....a mám tu důležitou pořadu...to bude problém...atd. důležité je si toto neříkat a nemyslet na to. Další co pomáhá je že si zavřete oči a točí tě s nimi do kola. Toto je totiž REM fáze spánku, která během něho probíhá.
Dobrý večer, poradíte něco bezpečného a spolehlivého na spaní? Chodím na směny a poslední dobou nemůžu přes den spát.
Taky mám poslední dobou potíže se spánkem, nemůžu usnout a často se budím. Chodím teda na směny, takže to bude asi tím. Napíšete, kde bych si o něm mohla přečíst víc informací?
Směny hodně rozhodí spací rytmus, dlouho jsem měla problémy se spánkem, když mi nepomáhal meduňkový čaj, tak jsem hledala přírodní nehormonální pomoc v doplňcích stravy, některé fungovali jen krátkodobě a jiné vůbec. Teď zkouším Wecare sleep a po něm se mi rychleji usíná a spánek mám klidnější, že když ráno vstanu, tak nejsem jak mátoha, ale cítím se odpočatě. Pomáhá i před spaním pořádně vyvětrat a mít pohodlnou matraci.
Přidat nový komentář