Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?
Mám stejnou diagnozu,jako pisatel uvedeného diskusního příspěvku a prakticky mám i stejný dotaz
Při náhodném vyšetření ledvin sonem mi byly zjištěny hemangiomy na játrech z nichž je největší 12x10x11 cm.Vyšetření krve je v pořádku,potíže nemám.Zajímá mě,co se s tím dá dělat,zda je nějaká léčba možná nebo dieta.Jak se bude nemoc asi vyvíjet dál a co mě čeká,zda je možné chirurgické řešení a s jakými riziky.Hemangiony byly potvrzevy CT i MR.
Můj manžel má zjištěnou stejnou diagnozu i velikost hemangiomu (ct), i já mám stejný dotaz - prosím....
Dobrý den, mám hemangion na játrech 15 mm. Už ho tam mám asi 6 let. Chodím pravidelně na sono a krevní testy. Někdy sou krevní testy zvýšené, jindy sou v normě.I když mě hodně lidí říká, že to nic není, přestio mám obavy, aby se nezvětšova nebo neprasl. Beru 1 tabletku ostropestře, přestala sem pít alkohol, kouřit. Chci se zeptat na nějakou dietu? Můžu kolu? Kafe? Děkuji
Přidat nový komentář