Název příspěvku: Re:zánět šlach
Vloženo: 2007-11-23 20:16:12
Autor: drak
Text příspěvku:
ty vole,zánět šlach,to je svinstvo..projevuje se např.zrudnutím ruky,vrzavým pohybem při pohybech prstů..bolí to jak kráva,neudržíš nic v ruce,občas můžeš mít i samovolný pohyby prstů..já si s tím užil svý,dva roky chronickej zánět..jednu chvíli dobrý,a zničeho nic bleskovej návratvyzkoušel jsem hromadu různejch nesmyslů,od ketazonovejch zábalů přes to co mi doporučovali doktoři(ruka v dlaze)
když jsem během půl roku měl ruku asi třikrát v dlaze tak jsem vsadil na metodu přírodní medicíny-a vyzkoušel jsem mastičku z trávy-konopí-prej se to nemusí jenom hulit-a světe div se-14 dní pravidelnejch zábalů a po zánětu ani památky a už je to nějakej pátek a dodnes se nic neobjevilo..
pokud to máš akutní tak bych si dal pauzu od cvičení a chvilku bych dělal všechny věci pravačkou,v případě že by se Ti to vrátilo,dej vědět a pošlu Ti recept Název příspěvku: Re:zánět šlach
Vloženo: 2007-12-07 15:34:17
Autor: Champmans
Text příspěvku:
Pro Draka: Napsal bys recept na tu mast? A co ti ještě radili, krom dlahy? Mám podobný problémy. Název příspěvku: Re:zánět šlach
Vloženo: 2007-12-07 15:44:39
Autor: Drak
Text příspěvku:
Suroviny: * při normální teplotě usušené samičí rostliny konopí, ručně rozdrcené (nikoliv na prášek)
* 100% rostlinný tuk na smažení - např.: IVA, VISA, LUKANA; nelze použít vyškvařené vepřové sádlo Postup: 250g tuku dáme v hlubokém pekáči do trouby vyhřáté na 110°C. Po jeho rozpuštění přidáme 50g konopí a rozmícháme dřevěnou vařečkou. Teplotu udržujeme na 110°C po dobu 3 hodin a občas promícháme. Po 3 hodinách luhování vypneme troubu a necháme 24 hodin stát. Poté opět zahřejeme na 110°C na dobu 3 hodin a občas promícháme. Necháme vychladnout tak, aby tuk byl ještě tekutý a prolisujeme jej přes plátýnko (např. hadr z prostěradla). Mastička je hotova a plníme ji, pokud možno ještě tekutou, do kelímků. Zbylý konopný odpad lze ještě jednou vyluhovat. Postup je stejný, pouze použijeme poloviční množství tuku. Kvalita a účinky jsou stejně dobré jako u mastičky vzniklé z prvního luhování. Účinky: Mast má antivirové, antibiotické, protiplísňové účinky. Pomáhá při zánětech, opruzeninách, proleženinách, oparech, ekzémech, poúrazových artrózách, bércových vředech, tlumí artritické bolesti atd. Aplikace: Jednou až třikrát denně potřebná místa slabě natřít. Výjimečně se může objevit přecitlivělá reakce v místě aplikace napuchnutím. Název příspěvku: Re:zánět šlach
Vloženo: 2007-12-07 15:51:01
Autor: Drak
Text příspěvku:
A samozřejmně mimo dlahy takový ty kecy jako naprostej klid ruky,necvičit na banjo,nesolit,nepít tvrdý alkohol a blá blá blá...stačilo čtrnáct dní konopných zábalů a od tý doby mám svatej klid,můžu solit a chlastat jak o život,když u toho hraju na banjo,jako prevenci užívám konopí,ať už intravenózně nebo prostě si dám jenom brko a žádnej zánět se od tý doby neobjevil a ještě se na ten svět kouká líp..já si to dokonce mazal i cukrovou melasou,to byl děs..pomohla mi pouze ta mastička..u každýho to teda může být různý,ale doporučuju vyzkoušet z vlastní zkušenosti..co mně to trvalo než jsem se toho svinstva zbavil..
Přidat nový komentář