S modřinami se pravděpodobně běžně setkává každý z nás. Stačí chvilka nepozornosti, spěch, pád nebo úder a modřina je na světě. Přestože ne vždy modřiny vypadají dobře a někdy mohou být i bolestivé, ve většině případů se nejedná o závažné poškození a do několika dnů se modřina sama vstřebá bez jakýchkoliv následků. V některých případech se však může jednat i o jeden z příznaků závažnějšího onemocnění, poruchu srážlivosti krve nebo nedostatek vitaminů.
Na fotbalovem zapase sem si slomil klicni kost..byl sem prevezen do Chrudimske nemosnice..a tam mi nasadili delbety..doktor rikal ze detem jako ja (17)..to sroste na 98% procent v poradku a bez operace..rekl mi at si skocim v pondeli (zlomenina se mi stala v sobotu)..na kontrolu ve svem meste (usTi nad Orlici) a tam mi doktor rikal ze je to uplna blbost..prej aby mi to mohlo srust tak se kosti musej dotykat..rekl mi ze me bude muset vzit na operaci nebo to nikdy nesroste..Budou mi tam davat dratek..mam strach a neim jak to bude bolet..snad to preziju :) a lidem kteri maj taky problemi preju hodne stesti :)
Přidat nový komentář