Dobrý den, prosím o radu,téměř 4 měsíce mne trápí každodenní bolesti hlavy(bolesti přetrvávají celý den v oblasti spánku,tlak na zátulku),do schodu se zadýchávám a motá se mi hlava,každý den mne opakovaně bolí u srdce(bolí chvíli,pak bolest ustoupí a po chvíli mne u toho srdce znovu chytne,bolest cítím v tu chvíli v oblasi lopatky zároven ),celý den jsem malátná,při otočení hlavy vidím mžitky,když se předkloním,motá se mi hlava a je mi na omdlení,také každý den je mi na zvracení(ale nezvracím),nemám takovou chut k jídlu jako dříve a nebo v podstatě bych jíst vůbec nemusela,kdyby mne nebolel žaludek z hladu.Zhoršila se mi paměť a soustředění.Neuroložka mne posílala na psych.vyš.,RTG(nic závažného na snímku prý není,je tam malá blokace páteře,prý mám každý den 10 min.cvičit,plavat a chodit na kalanetiku a nebo jogu,jaký máte názor,muže mi to pomoci?je je vše,jak mi muže doktor momoct a nebo na její straně není zájem?Také mám jít na žádost internisty na TEE(vyš.srdce jícnem)k vyloučení DSS,je možné,že by moje problémy způsoboval otvor v srdci,kvůli kterého mám špatné proudění krve a nebo je to vše tou páteří???)Moc prosím o radu..Předem děkuji.Julie(popř.kdybych se už nedostala do této diskuze,napište mi raději e-mail [email protected]
Přidat nový komentář