Dobrý den, mám problém s olupováním kůže na chodidlech, nejčastěji mezi prsty. Doporučíte mi nějaký krém?
Na akné se dá jít i přírodní cestou. Já stojím za bylinkami a vím, že fungují. Pokud budete chtít víc info, dejte vědět. jana
Ahojky! Akné se mi začalo objevovat až v 21 letech,navštívila jsem tedy kožního lékaře,kde mi paní doktorka sdělila(bez nějakého vyšetření),že mám zlat. stafilokoka. v dnešní době ho má skoro každý a jen na někom se projevuje hnisavýma bouličkama.Předepsala mi antibiotika,pomohly,ale na chvilku.Pak následovaly různé mastičky+antikoncepce Diane+vakcína,opět na chvilku.U homeopata bylo zlepšení na půl roku.Laserem ti vyhladěj pleť,jen když je čistá,bez akné.Okolí tváří a brady přijde asi na 15000Kč,bez hospitalizace-platí se zvlášť.Jizvičky se do hloubky pleti rozšiřují tzn.,že ti nevyhladí pleť úplně.Na tyto zákroky se chodí na podzim,protože pak nějaký čas nesmíš na sluníčko to je asi vše co bych ti o tom řekla.Já se teď neléčím,protože jsem těhulka,ale budu bojovat dál.Mějte se fain..
Přidat nový komentář