Dobrý den, mám problém s olupováním kůže na chodidlech, nejčastěji mezi prsty. Doporučíte mi nějaký krém?
Před spaním pár dřepů a je to. :)
Souhlasím, že užívání léků není ta nejideálnější forma, neboť si vytvoříte návyk a bez nich už pak člověk neusne vůbec. Mimo bylinek (super skvělá meduňka+máta) je vhodné užívat kvanta vitamínů skupiny B, protože působí přímo na nervový systém. V lékárně buďto B-komplex nebo Pangamin. Cenově zhruba nastejno, B-komplex je chemický, Pangamin přírodní a navíc s minerály. Tak si můžete vybrat. Já jsem přírodní typ, tak raději volím druhou variantu.
Mě s nespavostí pomohlo vyšetření, které jsem podstoupila, kdy mi zjistili v krvi nějaké nedobroty, které by právě mohly být příčinnou (ráda bych vysvětlila, ale vůbec se v tom nevyznám), pomocí změny jídelníčku jsem během měsíce začala pociťovat rozdíl a po čtvrt roce spinkám jako miminko :)
Dobrý den, poradíte mi někdo prosím, jak co nejlépe řešit nespavost? manžel na to strašně trpí, často spí jen třeba hodinu v noci.
Na nespavost mi velice pomohou zdravotnický laser, který už po týdnu používání měl své účinky. Používal jsem ho jen pár minut denně a opravdu se to vyplatilo.
Takže s tím máte osobní zkušenost? kde se to dá koupit? a kolik to tak zhruba stojí? kolik to je pár minut denně?
Do leku bych rozhodne nesla, casto byvaji navykove, to chce neco prirodniho, optat se v lekarne a snad poradi.
Ano bylo to od nich, sleepnox, taky jsem je brala hlavne proto ze jsou na prirodni bazi a nejsou navykove!
Nejsou navykove, to je hodne velke plus, pri tom co jinak v lekarne sezenes, nic moc neni na priodni bazi.
Přidat nový komentář