Zdravím všechny,
mám něco podobného cca 8let. Ze začátku to bylo bušení a arytmie srdce, pak tlaky v hlavě a magnet co vás táhne k zemi, pak následovalo krvácení z konečníku a bolesti břicha a nyní to jsou nadále nepřestávající tlaky až takové rezonance, jako by vám do hlavy někdo pustil jinou frekvenci. Prošel jsem vyšetření srdce, hlavy, břicha a nikde nic mimo hemoroidů. Jsem z té situace zoufalý i nadále a to chodím už více jak rok k psychologovi. Prý to má psychické až psychosomatické důsledky. Jedině na co jsem přišel je to, že se snažím chodit na delší procházky více jak hodinu a pak přijdu s čistou hlavou. Takže docházím k závěru, že psychika je fakt sviňa, ale pobyt venku je asi lék, jak předejít uspěchané době plné stresu. Jo a ještě poslední moudro i když je to těžké, nečíst po internetu co, kdo, kdy a jak o těchto problémech. Tím se to zhoršuje a člověka to nutí doma sedět a nic nedělat.
Dále jak popisujete je soustředěnost na denním pořádku, v hlavě guláš. Myšlenky na pozitivní život jsou někde fuč a neustále běhá hlavou co mi je, proč to mám, co bude, kdy to se mnou sekne atd.
Pokud má někdo jiné zkušenosti, kdo koho vrátil zpět do běžného života z těchto problémů, rád si přečtu. Nebo něco zázračného, co nás vrátí zpět, žít plnohodnotný život.
Petr
Přidat nový komentář