Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?
Rozhodně bych vám doporučila wobenzym na bércové vředy. Poraďte se ale s doktorem určitě.
Obracím se na vás,kteří jste tím trpěli a úspšně vylečili bercové vředy.Nikdy jsem tím netrpěla,ale ted poslední dobou (asi 3roky) padám bez závrati a nějakého upozornění. Prošla jsem vyšetřeními a nelze zjistit proč. V září jsem zase upadla v pokoji na koberec na ozdravném pobytu a od té doby se mi projevil bercův vřed. Užila jsem jednu dávku antibiotika co 12 hodin a nepomohlo to. Otevřela se mi dosti velká rána,kterou mi v ambulanci zasypávají práškem ,ale nevidím výsledek. Má sousedka (starší paní) mne navštívila loni a já ji to několikrát osvítila biotronovou lampou a pěkně se ji to zacelilo. Mi to v ordinaci jenom převazuji a tak k tomu nemám přístup.Mohla bych se léčit,tak jak jsem to prováděla sousedce a pomohlo to? Prosila bych o vyjádření lékaře,kteří mají stejné zkušenosti.Děkuji email.:[email protected].
Dobry den, myslim ze pokud je to vaše noha máte k tomu přístup. Použití lampy, naši ji mají také, asi to funguje, rozhodně ji můžeme použít. Pro rychleší uzdravení ovsem doporučuji OK Gel. [email protected]
Přidat nový komentář