Muze mi nekdo poradit jaka vysetreni a jakou krev nechat odebrat pro zjisteni RA? Mam jiz nekolik let teploty, hubnuti,nechutenstvi,ranni ztuhlost,po namaze ztuhlost bolesti i teplotu,a na kloubu prstu ted nove i takovy " vypotek" - je to takova kulicka vel.hrasku,palce mi casto pobolivaji ale v krvi nic - jen snizena hodnota kys mocove,ted krystaly kys.mocove v moci - takovy pisecek,a palce u nohou mi nekolikrat u nehtu i zahnisaly,pry si spatne striham nehty ale blbost - kdyz mi zhnisaly tak jsem mela teplotu a i zvetsene uzliny pod krkem a nebylo me proste dobre. Pry mi nic neni,kvuli uzlinam jsem byla i na hematologii-ale jsou pry male, pod 1 cm tak to v tomto oboru nic neznamena. Avsak jinde muze - mohu mit nejake takove onemocneni pokud se mi delaj casto uzliky,vypotky apod? Mam uzliky i na stitne zlaze,v trisle uzlinky,problem s usima,teploty,a mega nocni poceni ( 4 propocene matrace skrz). To poceni mam prave v obdobi kdy mi neni tak celkove dobře - proste pocit nemocnosti. Samozrejme mam z toho i deprese,komu by bylo taky po psych.strance hej, kdyz uz 7 let se nemuze na nic prijit. 2 mesice uz mam potiz s pravym ramenem - neotocim ho bez bolesti,az po loket boli,ztuhle. Na krcni pateri pred lety zjisteny dle rentgenu nejake premostujici osteofyty ale pry to nic neni,neresit. Bolesti kolen,okolo kycle kolikrat hrozne,ale ne v kuse. Dle namahy,a tak. Ma nekdo podobne potize? Poradite o jake testy,vysetreni se mam zajimat? Bohuzel angazovat se musim a iniciativne hledat,protoze zajem doktoru je mizivy. Nechali by cloveka kolikrat pojít. Dekuji
Přidat nový komentář