Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?
zpráva
Nedávno mi doktor-urolog zjistil chronický zánět močového měchýře. Dostala jsem antibiotika nitrofurantoin, které mám užívat 1x denně, po dobu 4 měsíců. Chtěla jsem se zeptat, zda-li to není moc dlouho. Máte s tím nějakou zkušenost? Děkuji.
Dobrý den, již několik let jsem léčila záněty močáku. Problém byl špatný postup při léčbě. Pokud bereme antibiotika (ATB) musíme vyčistit organismus od toxinů, které vznikají při léčbě ATB. Pokus se organismus nevyčistí ATB ztrácejí účinnost a zánět se vrací. Dále je nutné doplnit organismus probiotiky. Zde je další problém, přípravků na podpoření imunity je plno, ale jen málo jich je pro ženský a mužský organismus. Běžné probiotika jako třeba Lactobacillus acidophillus, Lactobacillus rhamnosus a Bifidobacterium bifidum jsou pro ochranu běžných onemocnění. Pro zánět močových cest u žen jsou důležitá probiotika Lactobacillus casei var. paracasei, Lactobacillus bulgaricus var. delbrueckii. Bohužel není to z mé hlavy, ale poradila mi jedná úžasná paní ( zde je její email: [email protected] ), která mi vše vysvětlila a doporučila mi přípravky, které vše splňují a hlavně pomůžou.
Přidat nový komentář