také má mnohaleté zkušenosti se streptokoky. zrovna mě zase dost hodně bolí v krku, už ani nemluvím. Streptokoci se přenášejí kapénkovou infekcí, teda vzduchem a můžete je chytit kdekoli. Myslím že je má kdekdo, soudím tak podle specificky páchnoucího dechu. Pracuju mezi lidma tak si říkám nejsme sami... Páchne nám z pusy kvůli hnisavým čepům, který jsou na mandlích anebo různě v krku. A vtěch jsou ti prevíti, a když nemáte čepy třeba po ATB tak jou tam stejně schovaný a číhaj na příležitost, prochladnutí a tak... A ve výtěrech nejsou většinou vidět:-( Podle mě když je máte v krku tak se vám pak krevní, mízní cestou dostanou všude do těla anebo čistě mechanicky, spolknete je atd. Tím si vysvětluji proč mi bývá při atacích špatně, je mi na zvracení a mám průjem. Nález v pochvě je taky dost jednoduchý, když je máte v puse... ATB určitě nepomáhají, možná chviličku a užijete si pak kvasinky a pořád dokola. taky si to dost prohazují lidi doma mezi sebou. Já jsem nakazila přítele a tedˇsi to vzájemně vracíme. Dobré je si po vyléčení vyměnit zubní kartáčky, vyprat ručníky záclony. Ale to jde už dost těžko když to má celá rodina a každý jindy:-( Jinak mě se osvědčila alternativní léčba po xxxx ATB a chronické kvasince. Určitě jsou dobrý laktobacili, posilovat imunitu upravit jídelníček, spát, sportovat. Bez toho to asi nezdoláme. Já jsem měla rok pokoj po bylinkových kapkách od jednoho léčitele v Praze. Vůbec jsem tomu nevěřila, ale v zoufalství jsem si 3krát denně kapala 8kapek celou lahvičku a 1,5roku jsem nebyla u doktora . Poslední dobou mě to začalo zase trápit, asi hlavně díky příteli který se neúspěšně léčí pouze ATB a má také nález na srdci po mnoha infekcích. Teď je mi bídně tak hned v pondělí jdu volat jestli by mi zase nepomohl. Neříkám, že to funguje na každého, ani to nevím ale díky že nejsou jen pouze lékaři, protože ti mi teda nepomohli... Ikdyž by se tím měli vážně zabývat, streptokokový infekce mají dost hrozný následky:-(( Ája
Přidat nový komentář