Ahoj, i já náhodou narazila na tuhle diskusi..a valím oči, kolik lidí trápí to samé co mě:( protože v mém okolí není snad nikdo, kdo by měl stejnej problém jako já.Je mi skoro 19 a už spoustu let se mi strašně potí ruce, ale fakt pořád a každý den..Moc se za to stydím, všichni víte, podání ruky, přání k narozeninám, tohle všechno je pro mě děsnej stres, místo abych si to užila tak jsem nervní..A to nemluvím o vodění se za ruku s klukem, vždycky se z toho nějak vyvleču :-( Jak tady Misha17 psala, jediné, co pomůže je nevím proč alkohol.Když se někde pořádně připiju, jsem celá suchá,teploučká a v pohodě a nemám problém se s někým vodit, tulit, atd. TAky mě napadlo, že to bude asi nějká psychická příčina..Uvažuju o botulotoxinu do dlaní, ale nevím, zda to 100%ně pomůže.Taky je to celkem drahé.A nebo hledat terapeuty co odhalí psychický blok?Já fakt nevím :( Kolikrát si říkám, že jsou na tom lidi i hůř..Ale když vidím jak všichni berou suché ruce jako samozřejmost, trápí mě to. Vidím ošklivé ženské jak se šťastně vodí za ruku s miláčkem a já, celkem k světu, se vyhýbám vztahům a díky tomu zatracenýmu pocení si připadám fakt nechutná :( Pokud máte někdo zkušenost s tím, jak se toho zbavit, písněte. Budu ráda.
Přidat nový komentář