Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?
Dobrý den, již čtvrtý den mě trápí velké bolesti hlavy. Nic podobného v mém životě se mi dříve nedělo. Protože tato bolest je docela intenzivní a hlavně trvá téměř celý den, dá se to nazvat migrénou..., někdy je intenzivnější některou část dne mírnější. Také jsem měla poměrně intenzivní stavy nevolnosti - žaludeční nevolnost a bolelo mě celé břicho. K tomu mám ztuhlou oblast šíje a pobolívají mě záda. Pátrala jsem po možných příčinách. O víkendu jsem byla u rodičů a při vaření na mě spadla ze sektorky velká nádoba - ruský čajovar mi spadl přímo na hlavu a byla to rána jako z děla. Ta rána mi klidně mohla způsobit lehký otřes mozku. Cítila jsem se trochu omráčeně a ještě dnes mě stále ta část hlavy docela bolí. Myslíte, že by to mohla být příčina? Ještě ten den jsem se hodně pohádala se svým přítelem, byla to snad naše největší hádka, může tam být i vliv stresu? Z práce jsem se uvolnila, protože nejsem schopná pracovat dlouhodobě s počítačem. Příšerně mě bolí oči a hlava.... Děkuji za odpověď! Katka
Přidat nový komentář