Zdravim všechny,no tak jak to čtu ,příznaky neurastenie jsou u všech velmi identické,taktéž mám takové potíže ,léčím se už asi 5.let .V mém případě je zpouštěč zvýšený psychycký nátlak (mnoho životně nezbytných úkolů,které za mne nikdo nevyřeší).Naučil jsem se ,nepřipouštět si to všecko najednou a i když se situace zda neřešitelná (nevím ,co dřív řešit ,jaký zvolit postup a pod..),zabavím se něčím ,co mne opravdu baví ,dělá mi radost a činí šťastným.
Při této činnosti ,které se plně věnuji ,se snažím zapomenout na ostatní věci a trpělivě doufám že to brzy přejde(bolestivý tlak v hlavě ,pískání v uších ,křeče svalů,zhoršený zrak ,špatná výslovnost,poruchy vnímání ,neurotický třes).Dále je pro mne důležitá správná strava (skoro jako žlučniková dieta),pravidelné cvičení (alespoň jednou denně,dle zdravotních dispozic) ,a pohyb (co nejvíce chůze).Pomáhá mi ,dávat si různé všeubecné cíle (jednoduché a časově nenáročné).Vhodná medikace léků je kapitola sama pro sebe, jelikož každý to má trochu jinak , je potřeba trpělivost , zkoušet ,zkoušet a nevzdávat se .
Vím, že to není jednoduché ale pamatujte ,ŽÁDNÝ ČLOVĚK NENÍ ZBYTEČNÝ A POSTRADATELNÝ. Mam něco za sebou ,ovšem nevím zdali jsem v půli,či na začátku,je to boj nahoru - dolu ,ale bojuju a nikdy to nevzdám ,jelikož život je jen jeden a stojí za to. Všem vám ze srdce přeju pevnou vůli v úspěšném boji.
S pozdravem pěkného dne Jindra.
Přidat nový komentář