Dobrý den všem,
před dvěma měsíci jsem měla problémy s bolestmi břicha, mám žaludeční vředy. Obávala jsem se toho, že mi nějaký praskl. Doktorka mi udělala krevní testy a všelijaké další stěry. Jelikož už dva měsíce marodím s kašlem, kterého se ne a ne zbavit. Dobrala jsem Klacid, který jsem měla na údajný zánět průdušek které jsem brala 7 dní, teďka další antibiotika, už prý na zánět dutin, ty byly na 14 dní, ale kašel je tu stále, je pravda že ne už tak ošklivý. Bylo u mě podezření na černý kašel, který se teď ale vyloučil díky krevním testům. Díky nim mi ale zjistili, že mám pozitivní výsledek na chlamidie. Bohužel doktorka nebyla schopná sdělit mi bližší informace a tak jsem začala pátrat po internetu sama. Zjistila jsem, jaké jsou příznaky chlamídií, jenže ani jeden z příznaků na mě nesedí. Před dvěma měsíci jsem měla asi tři dny problémy s močením, kdy mě to pálilo, ale to bylo vše. Teď teda skoro dva měsíce marodím s tím kašlem. Tři dny zpátky se u mě a u přítele objevilo pálení a svědění přirození, přítel dnes přišel s tím, že má na žaludu plno červených pupínků, které vypadají jako kopřivka. Já nic takového nemám, za to mám ale bílý výtok a svědění. Je tedy zjevné, že mám chlamídie přenesené pohlavním stykem. Rok a půl jsem s přítelem a jsme si věrní a to na 100%. Nechápu tedy, jak je možné nemít příznaky, ale mít pozitivní výsledek... Mohl by mi někdo z vás poradit, zda je možné, že příznaky této nemoci, či co to je, se můžou objevit až za delší dobu? Sama ani nevím, jak dlouho už ty chlamídie mám, ale žádný z vyhledaných příznaků nemám. Jak je to tedy možné? Mohl by mi prosím někdo poradit jaké s tím máte zkušenosti a jak to probíhá??? Moc prosím...
Přidat nový komentář