Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?
PRVNÍ DÍL BORELIOZA Přeji hezký den, Má dcera je po snad po úspěšné léčbě boreliozy. Napíšu vám jeden příběh. Napíšu to trochu v kostce, jelikož je to na dlouhé vyprávění. V říjnu loňského roku začala moje tehdy 18letá dcera marodit měla lehký průběh salmonelózy. Následně začala mít problémy s bolestmi hlavy a teplotami mezi 37-37,5°C. U praktického lékaře ji 1. výsledku vyšla borelioza pro jistotu ji lékařka dělala znovu a podrobné testy a po 2. ji nevyšla, ale jelikož problémy přetrvávaly poslala ji na neurologii zde podstoupila EEG kde měla zvýšené hodnoty následně byla poslaná na hospitalizaci do nemocnice ,,XY,, na inf. oddělení, kde ji měl být odebrán míšní mok. A to už byl listopad týden tam dcera ležela a nic se nedělo pouze se byl na ní podívat oční lékař a byla až na další týden objednaná na EEG zdálo se mi to divné a volala jsem paní primářce a najednou to šlo hned ten den, zjistilo se totiž, že lékařka co ji přijímala ji přijala s diagnozu salmolea. ( kterou už měla vyléčenou jenom se čekalo na výsledky aby byla 100%potvrzeno, že jí už nemá). Lékařka pochybila chtěla jsem si stěžovat, ale v komisi pro stížnosti sedí i primářka inf. oddělení, jak by to asi dopadlo :o) V té době jsem neměla důvod si dělat přesné poznámky a tak nevím přesně kdy, ale asi po 14 dnech ,,zbytečné,, hospitalizace šla dcera na míšní mok samozřejmě omdlela při 3 pokusu o napíchnutí. Nevím z jakého důvodu ji stěhovali na jiné patro ve stejném oddělení, že by pojišťovna víc neproplácela (moje úvaha) a byla potřeba změna? 3 týdny ležena v nem. ,,XY,, aby ji propustili s diagnozou ,,dlouhý krk“. Myslela jsem, že je to žert, bohužel to mysleli vážně. Vezla jsem si domu dceru v horším stavu než tam nastoupila s tím, že je zdravá. Byla totálně vyčerpaná z teplot, bolestí, psychiky, jelikož jí říkaly, že má mozek ve vývinu, že je zamilovaná, jestli nebere drogy atd……..bylo to více než ponižující, hledat v nás chybu a zodpovědnost za její stav. POKRAČOVÁNÍ V DALŠÍM DÍLE
Přidat nový komentář