Játra jsou jedním z nejdůležitějších orgánů v našem těle. Plní mnoho klíčových funkcí, jako je detoxikace, metabolismus či ukládání živin. Když jsou játra zdravá a nebolí nás, obvykle na ně vůbec nemyslíme. Jejich nesprávné fungování však může mít vážné důsledky pro naše celkové zdraví. Nemocná játra se ovšem dlouho neprojevují, proto je dobré vědět, jaké jsou příznaky, které nás na možné problémy s játry upozorňují.
Dobrý den, potřebuju poradit. Je mi teprv 19 let a mám podezření že mám hemeroidy. Je to v tomhle věku vůbec možný? U konečníku mám takovou bouličku velikosti malýho kaštanu, trochu svědí, někdy trochu pálí. Ve stolici sem si krve nevšiml, ale na toaletním papíře někdy krev bývá. Jsem sportovec, ale jako student poslední asi 4 týdny vůbec nic nedělám, pořád jen sedím a nemám žádný pohyb. Alkohol piju jednou týdně, jím docela zdravě. Prosím poraďte mi co mám dělat... Musím jít k doktorovi? Nešlo by to vyléčit nějak jinak bez doktora? kdybych to neléčil může to pro mě být dál nebezpečný? Nebo nějakým způsobem pro moji přítelkyni se kterou spím? Prosím poraďte. předem díky
Přidat nový komentář