Ahoj, mám dotaz.... POslední půlrok mě trápí následující stavy....
Občas se mi udělá na zvracení, bývalo to třeba po velké stolici, tedy většinou dopoledne, odpoledne a večer prakticky vůbec. Projevovalo se to vedle pocitů i tím, že jsem hodně říhal, ne klasické brkání, ale jakoby vám odcházel vzduch z břicha a vydává to takové divné zvuky třeba jako kručení v břiše, jen to není ve střevech, ale z levé části hrudníku. Už v té době mě pobolívalo dlouhodoběji v zádech, ale byla to spíše krční páteř, bolesti hlavy, Koupil jsem si novou matraci, ortopedický polštář a problémy byly pryč. Ale bolest se mi jakoby přesunula postupně dolů a kromě střední části zad mě bolí hodně v bedwerní části. Občas přetrvávají pocity na zvracení, občas se mi i stane to, že sedím-li nějak nezvykle, začne mě pobolívat právě v zádech dole a hodně i svaly v bocích a z toho se mi pak udělá jakýsi pocit na zvracení....
Asi je nutné dodat, že jsem býval aktivní sportovec, ale poslední 3-4 roky jsem prakticky kvůli práci a rodině přestal. Moje práce je kancelář, auto, takže neustále sedím....prakticky ráno vstanu, sednu do auta a jedu na jednání, do kanclu a takto až do večera. Dokonce jsem i přibral cca 15 kg, ale poslední měsíce jsem i díky problémům, díky snaze o zvýšený pohyb shodil nějakých 7 kilo a je mi líp. Problém ale trocu nastal, když jsem zkusil chodit na rehabilitaci, to se mi po půl hodině cviků udělalo občas (2x z 5ti návštěv) udělalo zase na zvracení a tehdy to bylo to nejsilnější, co jsem kdy zažil (nikdy mě k tomu třeba neprovází studený pot apod., tehdy to tak bylo).
Ještě, asi taky díky tomu, mě občas trápí jakési pocity točení hlavy/únavy/dezorientace, nevím jak to přesně nazvat. Není to časté, ale občas se to vyskytne....
A poslední 2-3 roky si přijdu hodně citlivý, vadí mi věci, které mi nikdy nevadili (pohled na operaci v tekevizi, chuťovky", dokonce mi i trochu nedobře udělal obyčejný rtg zubů, kdy jsem stál v mírném záklonu do něčeho zakousnutý - ikdyž to přičitám svému strachu ze zubaře, mám teď nově trable se sedmičkou a ,musí ven)
Prošel jsem si ze začátku vyšetřeními (gastroskopie, endo apod.), jediný, co mi našli, tak nějak hůře pracující svěrač nebo sval v dolní části jícnu, nic víc. SLinivka, žaludek, střeva, vše OK.
Proto mám dotaz, jestli někdo má nebo měl něco podobného a co by to mohlo být, jestli díky zádům, nebo nějaká potvora jako chlamydie nebo co by to teoretickx mohlo být? Nechci přijít k doktorce zase a požádat ji o vyšetení na něco, abych nevypadal jako hipochondr....
Díky
Přidat nový komentář