Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?
je mi 19 let a trpím atopickým exémem ,ale všude se mluví jen o malých dětech o kojení a tak,
...jen bych ctěla upozornit na dobré zkušenosti s kosmetickou řadou Cannabis Pharma-derm,na stránkáchwww.cannaderm.cz,zvlá ště na výrobekkrém,šampon Atopos.Je zde využitovitagenů v konopné bylině.Sice to moc nevoní,ale ty účinky mluví za vše...
Ekzemem trpim od 8 mesicu a az ted, kdy mi tahne na 30, jsem vyzkousel něco, co mi opravdu pomaha. Mel jsem to stesti, vyzkouset prirodni australskou kosmetiku Grahams Natural Alternatives.Kosmetiku mi dovezla teta, která tam zije a po dotazu na vyrobce nam bylo sdeleno, ze nekdy na jare, by se mela prodavat také u nas. Tuto kosmetiku muzu vrele doporucit.
Dobrý den, atopický ekzém mám rovněž od malička, je mi teď 30. Vyzkošela jsem vše, včetně Cannaderm Atopos-nezpozorovala jsem žádné zlepšení a už vůbec se mi nelíbila spolupráce s touto firmou-objednávky posílají neúplné bez oznámení. Ráda bych Vás proto požádala o bližší infor k této austarlské kosmetice. Děkuji.
Lidičky, začněte už konečně myslet!!!!Kůže je zrcadlem vašich vnitřních orgánů, ale i pocitů, psychiky. Nestačí se natřít mastí, ale především začít likvidovat příčinu a ruku v ruce i důsledek. Uzdravit duši a současně změnit stravování, užívat konopný olej, informací na netu je o něm spousta, konopné potraviny a zároveń masti.Taky je třeba detoxikace organismu, vyčistit krev. Potom mohu říci, že jsem se jednou pro vždy vyléčila, pokud se již exem neobjeví. Toto opravdu je záruka úspěchu.Je to i logické, protože krása přichází zevnitř!V opačném případě jste jen pokusnými králíky. Tak lidé, myslete hlavou a více se zajímejte o podstatu bytí a o vzniku jakéko-li nemoci, nejen exemu.Alopatická medicína zná jen prášky s příbalovými letáky! Chemie vás ještě více srazí a přiblíží k operačnímu stolu, v horším případě k prknu, až exnou játra a ledviny.
Přidat nový komentář