Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?
Příspěvek byl odstraněn administrátorem diskuse z důvodu porušení Pravidel diskuse Ordinace.cz.
Rad bych se informoval na lecbu bercovych vredu pomoci "cervu" a zda je tato lecba poskytovana uz i u nas.Dekuji za odpoved
Prosím o radu jak se zbavit bércových vředů. Babička nemocí trpí několik let. Děkuji Tesařová Magda
Dobry den,pry poradite s lecbou bercovych vredu,trpi tim moje babicka uz naky ten rok a nic nepomaha,zkusila snad vsechno,v breznu ji hrozi uriznuti nohy,prosim poradte nam nejake ucine leceni ,jsme zoufali.dekuji za odpoved Petra
poprosim vas o radu co se tyce lecby bercovych vredu mrtvou vodou dekuji muj email [email protected]
Psala jsem dotaz a nevím,jakým způsobem dostanu odpověď.Byla jsem zaregistrována a chtěla jsem se podívat na ostatní příspěvky a je mi sděleno,že :jednou nejsem zaregistrována, po druhé ,že takové jméno už tam je (to jsem já) a tak nevím jak učinit nápravu.Kde mám napsat a uvést vše do pořádku. Pak jsem zkusila požádat o nové heslo a heslo ,které jsem dostala jsem uvedla a bylo to zase špatně.Prosím pora'dte mi,jsem již z toho nešťastná. Děkuji a raději uvedu mé emaily znovu: [email protected]. a druhý email: [email protected] .heslo slunce u obou
Dobry vecer chtela bych poradit mam bercovi vred a mam ho pet let a nechcesemy zavrit dekuju za odpoved
Mohla bych Vám poradit moje tchýně měla bércový vřed skoro 8let a díky přírodnímu produktu nejmenované německé firmy má klid.Chce to velkou trpělivost,ale výsledek je velice dobrý .Máte-lizájem vědět více mohu Vás spojit s lékařem který by Vám samozřejmě řekl další informace.tel. sdělím dle další reakce.Stana
dobrý den,chtěla bych reagovat na Váš dotaz , muj manžel taky celý živvot trpí bercovýma vředama ,ale už 2 roky má nohu uplně zahojenou používal potravinove doplnky ,hiodine,a k tomu ještě orgonit, nesmíte do ran ooužívat mast ona mokvá ranu a nehojí.
Máte bércové vředy nebo jiné špatně se hojící rány?? EXISTUJE pomoc!!! Můžete udělat NĚCO proti tomu, abyste pořád jen chodili k lékaři, utráceli za "léky" a trpěli bolestmi (nemluvě o estetice). Napište město, tel.č. a něco o Vašem problému!!! [email protected]
Máte bércové vředy nebo jiné špatně se hojící rány?? EXISTUJE pomoc!!! Můžete udělat NĚCO proti tomu, abyste pořád jen chodili k lékaři, utráceli za "léky" a trpěli bolestmi (nemluvě o estetice). Napište město, tel.č. a něco o Vašem problému!!! [email protected]
Prosím o radu, jak zmírnit nebo vyléčit bercové vředy. Léčba u lékaře po 2 letech, bezúspěšná, spíše 50% zhoršení. Už si nevíme rady. Poradíte, zkusíme už cokoli.
Ahoj, na bercové vředy Ti mohu poradit OK Omegu a OK Gel. Když bercový vřed budeš pravidelně mazat OK Gelem a přitom užívat a mazat taká OK Omegou, bércový vřed seT i odstraní. Chyba je u Tebe v celém organismu. je potřeba určitá investice. Jestli máš zájem, piš na meil:[email protected]
Ahoj, mohu Ti pomoci s těmi bercovými vředy.pomůže Ti speciální gel. pro více informací piš na meil:[email protected]
Ahoj, uhodila jsem se do nohy a otevřel se mi starý bércový vřed. Rána se mi zanítila a rozšířila, léky ani mastičky nepomáhaly. Naopak -noha mi otekla - rozila amputace. Použila jsem OK Gel nejdříve okolo rány a později přímo do rány. Vřed se začal čistit, zpočátku nastalo zdánlivé zhoršení,potom ale otok zmizel, ránamse postupně zavírala. Pro bližší informace piš na meil:[email protected]
Bercové vředy jsou již řešitelný problém, sice to bude trvat asi dva měsíce ale postižená končenina bude zaručeně v pořádku, a nejen ona. Kontaktni mail [email protected]
Přijde mi nesmyslné utrácet spoustu peněz za prapodivné preparáty ... Na bércové vředy jsem objevila mazání za 180 korun a nemůžu si ho vynachválit! Mimochodem je to skutečně přírodní gel, obsahuje třezalku, je to certifikovaný bio produkt. Používám od nich i další výrobky a jsem moc spokojená. To, co pomáhá, nemusí být nesmyslně předražené...
Dobrý den, na bércové vředy doporučuju Bercline s obsahem extraktu třezalky tečkované, dá se to sehnat na netu. Je to certifikovaná bio kosmetika.
Dobrý večer,přítel ma bercový vřed,i když je rána velmi malá neustále má bolesti a navíc mu vytéká hnis.Léčí se,hemagel a ránu promazává,ale je to stále stejné.Prosím poradte,jak by se mohl zbavit alespon velkých bolesti. Díky
Dobrý den Alini, na bércový vřed je nutné vyčistit organismus,protože původ nemoci je v těle a poté začít uklidňovat bercový vřed.Mohu Vám pomoci.Jestli máte zájem, můžete napsat na meil: [email protected]
Můj známý měl bércový vřed ve velikosti dlaně, zkoušel všechno možné, ale nic nezabíralo. Doporučila jsem mu účinné bylinné produkty české společnosti v Brně a do měsíce byla rána uzavřená. Máte-li zájem, mohu vám pomoci.:-) Kontaktujte mě na email: [email protected]
Pokud se chcete opravdu uzdravit a odstranit příčinu vašeho problému diskutovaném na tomto fóru, nabízím Vám zcela nový a vysoce účinný přístroj pro úpravu špatných vlastností krve. Krev, která obsahuje nežádoucí složky není plně funkční, což způsobuje celou řadu vážných zdravotních problémů a komplikací. Přístroj má proto široký záběr na různé nemoci a problémy a proto toto upozornění najdete i v jiných diskusních tématech. Jedná se o nízkovýkonný kapesní laser kombinovaný s nízkofrekvenční pulsní masáží. Laserové ozařování krve je celosvětově uznávanou a velmi dobře vyzkoušenou metodou, avšak problém byl vždy ve způsobu použití (nemocnice, lékařský tým, vysoké náklady,atp.). Zcela nový způsob ozařování krevního řečiště přes nosní dutinu tyto problémy řeší a přístroj je nyní pro jednoduchou obsluhu a nízkou cenu přístupný všem, kdo jej potřebuje. KX LASER je zcela bezpečná registrovaná zdravotní pomůcka, se všeni potřebnými certifikáty. Bližšší Info : tianshi.wz.cz/index.php?id=753
Moje babicka bohuzel na bercaky taky trpí a nemohly jsme ji pomoct. Naše známá je lékárnice a doporucila Actimaris jí to pomohlo zhojit ránu po uraze. Proto jsme vyzkouseli dát babicce a vredy se krásne hoji. Uvidíme, za jak dlouho jí to vredy vyleci.
Ahojky, taky sháním pro babi něco na bércové vředy kde se dá ten Actimaris sehnat? Je volně prodejný v lékárně?
Přidat nový komentář