Náhodou jsem narazila na tuto stránku, hledala jsem info o darování KD a začetla jsem se do vaší debaty. Nejdřív jsem to nechala plavat,ale po čase jsem o tom začala přemýšlet a nedalo mi to a musela jsem se vrátit a napsat vám svůj názor na rozhovor darování krve - peníze.
Myslím, že je rozdíl v člověku, který chce na této věci vydělávat a na člověku, který potřebuje také pomoc. Všude se říká, že by si lidé měli pomáhat. A myslím, že není nic špatného, když člověk někomu pomůže tím, že mu dá svoji vlastní KD a on mu za to pomůže jakoukoliv peněžní částkou. Jsou lidé kteří jsou na tom po finanční stránce velice špatně a jsou vděčni za každou pomoc a za každou částku, kterou dostanou. Neplácám tady jen tak do větru, vím jaké to je, byla doba kdy jsem musela živit rodinu s 20Kč v kapse na týden a věřte, že to není nic co jednoduchého a ani příjemného. Co když ten člověk,který se ptá zda je to placené je osoba, která má např. rakovinu a chce zajistit aspoň trošku svoji rodinu než umře. Nebo matka s dětma, která přišla o práci a nemá jim co dát k jídlu... V dnešní době se toto vše a spoustu dalších a mnohem i horších věcí může stát třeba právě vám, kteří to tu tak strašně odsuzujete, a pro nakrmení nebo zachránění svého dítěte nebo osoby kterou milujete byste byly ochotni udělat cokoli.... Jen jsem vám chtěla říct, že nemáte právo někoho odsuzovat, pokud o něm a o jeho situaci nic nevíte, protože potom je vaše chování právě ten hyenismus o kterém tady mluvíte. Lucka
Přidat nový komentář