Dobrý den, jaký slaný roztok se prosím používá do konvičky na výplach nosu? Kupuje se nebo ho můžu vytvořit doma? Děkuji za odpověď
Milá neznámá DCERO, zkus mamince doporučit nejprve konzultaci s psychologem, popř. vyhledej pomoc a svěř své obavy psychologovi sama, oni Ti určitě poradí, jak na to.V telefonním seznamu Zlaté stránky nejdeš na odkazy (je to hned zkraje Zlatý stránek) v rubrice Důležitá telefonní čísla spojení na Linky důvěry a krizová centra, kde Ti odborně poradí.Já a moje dcera s tím máme dobrou zkušennost, já jsem si též ve věku 42 let prožila krizové období a prožívá to mnoho žen tomto věku. Je to období, o kterém čtyřicátnici rádoby humorně říkají (snad se neurazíš) :"Mládí je v p..... a do důchodu daleko". Moje dcera v tomto období mne přesvědčila, že jí na mě hodně záleží a že a domluvila mi konzultaci na centru krizové intervence. Věk čtyricítky je pro mnoho žen již obdobím počínajících hormonálních změn v těle (tzv. klimakteriem přechodem), při kterém si mnoho žen myslí, že vše hezké a radostné má již za sebou a teď jí čeká neradostné období stárnutí. I já jsem měla takové období bez chuti a energie do života a dcera mi laskavým slovem a ujištěním o její lásce ke mě dodala odvahu vyhledat pomoc u psychologa pomocí Zlatých stránek a krizových center. Chce to od, jak Ty píšeš "puberťáka" slova lásky a pohlazení mámy, v žádném případě křik a donucování, ať třeba jde do kina a vyčítání, kdy naposledy byla v divadle či koncertě, a že se obléká staromódně atp. Přeji Ti hodně štěstí. Já jsem toto období díky pomoci psychologa a diplomacie své dcery(která mne přesvědčila a laskavým způsobem mě dodala odvahu k němu zajít) toto období zdárně zvládla a chuť a elán do života znovu našla. Měj se Ty i Tvá máma krásně a nevzdávej to. :o)
Přidat nový komentář