Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?
ja vim ze kazdy komu transplantovane organy pomohou je rad a stastny ze neumi radost ani popsat. ale mince ma i druhou stranu kterou musi clovek videt a ktera neni tak jednoznacne radostna. ja polozim jednu otazku, co kdyz ten clovek ktery je darce organu mohl jeste zit a lekari ho mohli jeste zachranit? tuto otazku si nikdo nepripousti ale je tady. podivejte co se delo s organy na transplantacnim centru v ostrave. radeji se vse zametlo pod koberec aby se doktorum neprislo na jejich cachrys odeboranim organu. kdyz nekdo umre doktorovi pod rukama tak je to embolie. nikdy nemate jako pozustali pristup k pitevni zprave, asi dobre vedi proc.doktori drzi pohromade protoze nikdy nevi kdy udelaji botu oni a nejaky jiny kolega je podrzi. v polsku byli zase zachranari domluveni s podnikateli v pohrebnictvi a nechavali pacienty v sanitce umrit. ja osobne mam planovanou operaci a udelam to tak ze na dobu operace se necham zapsat do registru odmitacu darovat organy a vrele to kazdemu doporucuji, totiz i na "darovanych organech" se da v dnesni dobe pekne rezovat. myslim si ze kdyby system v lekarstvi byl pruhledny a normalni pozustaly by si mohl precist lekarskou dokumentaci tak by vse bylo pruhledne a nebyla by v tom moznost tak cachrovat s organy jako je dnes.
Přidat nový komentář