Bohužel, stejné problémy mám několik let také, tento "skvost" jsem si vyseděla v práci v CC....Zentiva zrušila výrobu výše zmiňovaného přípravku AVIRIL H jak v masťové, tak i v čípkové formě, údajně v nich bylo něco, co opravdu pomáhalo a tak to pro jistotu zrušíme a nejlépe posvátnou směrnicí slavné EU...no, není to od těch úředníků milé ? Co tam dělali naši slavní europoslanci Cabrnoch a další ??? Byli ve zdravotnickém výboru, ale je zajímali IZIP knížky a vejvary z nich...Dodnes VZP platí jako mourovatá a není jak, se z té výhodné smlouvy vyvléci...Kdepak zájem o blbého českého pacienta, jim šlo o to si zajistit pravidelný příjem! Asi nikdo z nich či z jejich příbuzenstva netrpí tímto problémem. Upřímně ze srdce přeji všem těm, co se zasadili o tuto směrnici /napříč politickým spektrem i národností/ aby jim 14dní hořela, pálila a bolela prdel stejně tak, jako nyní mě a spoustu dalších. Buďte rádi Vy, kterým zabírají náhražky, co lze volně si zrovna za ne moc levný peníz koupit v lékárnách....a vězte, že operativní léčba není všespásná...Proč v ČR neexistuje plnohodnotný skutečně úlevu přinášející a hojivý přípravek proti hemoroidům, ptám se, proč ??? Protože vedení Zentivy prdel nepálí !
Přidat nový komentář