Moje dcera od okamžiku vytržení nosních mandlí trpěla od 4 let aftozní stomatitidou dvakrát do měsíce.Od té doby začal náš boj s afty.Chudinka hubená, nemohla jíst, mluvit, byla unavená, mrzutá,nic ji nebavilo. Prošli jsem přeléčením celé imunity od Imunoru po 800 tablet Wobenzymu, potom jsme zkoušeli rok homeopatickou léčbu, když ani ta nezabrala, navštívili jsme léčitele, který nám dal šestitýdenní bylinnou kůru, byl to děs, musela na lačno pít pelyněk, skoro vždy se nám povzracelam česnekové výplachy a opět žádná odezva. Všechny preparáty v lékárně jsme vyzkoušeli, i obyčejnou šalvěj,Po šesti letech vyčetla,že je to pastou a zubním kartáčkem-koupila jsem tedy v DM drogerii pastu za 200,- a kartáček za 169,- a ani to nepomohlo. Potom jsme našli výborného alergologa a imunologa, který nás přeléčil na tasemnice a když ani to nezabralo,nasadil nám bezlepkovou dietu a problém je vyřešen. Dnes má dcera 11 let a raduje se ze života, šťastná, že může jíst rajče, které ji vždy na afty dráždilo a je vděčná, že se zbavila dlouholeté bolesti. Nevěřila bych, že by nám pomohl takovýto krok.....
Přidat nový komentář