Dobry den,moje sestra bere mnoho prasku mnoho let,nemuze spat. Krome toho rivotril ve velkych davkach. Kdyz jsem ji byla pro prasky na mesic,v lekarne se me pralu,jestli po takovych davkach se probudim. Vysvetlila jsem,ze to neni pro me,ale ze sestra kolikrat ani nespi po tom. I pani doktorce jsem to rekla,ale ta mi odsekla,ze nejsem lekarka. Nejsem,ale videla jsem,jak sestra je cim dal vic zavisla na leky. Bere je uz asi 35 let. Pritom zadna lekarka ji nerekla,ze kdyz nemuze spat,je to tim,ze porad lezi v posteli,nic nedela,malo pohybu,venku na vzduchu uz vubec. Dnes je ji 71 let,zapomnela chodit,ucili ji to v sanatoriu. Dusledek rivotrilu. O pameti nemluvim,nekolik let uz se plete,demence dost velka. Tady jsem jen nastinila trochu to,co ceka kazdeho,kdo radeji sahne po oraskach z psychiatrie,je to pohodlnejsi. Pritom to byla zenska,pro legraci,plna zivota,jen jedna mala chyba. Mekka,lina oro svoje zdravi neco udelat. Prochazka v prirode by ji udelala lip. Priroda uzdravuje. Zadnou vaznou nemici netrpela,ale je z ni dnes troska,natahujici ruku jen po oraskach.
Přidat nový komentář