Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?
Dobrý den,kam se mám obrátit? Příznaky: -necitli vost,bolestivost a omezenost pohybu levé poloviny těla! -silné migrény levé strany hlavy!
Dobry den, moje pritelkyne ma podezreni na pohlavni chorobu (kapavku), chtel bych se zeptak kam se mam ja jako muz obratit. Dekuji
Dobrý den,kam se mám obrátit? Příznaky: -necitli vost,bolestivost a omezenost pohybu levé poloviny těla! -silné migrény levé strany hlavy!
dobry den mam dotaz obcas nevim z jakeho duvodu me poboliva leva spodni cast hrudniku nvm zda je to brisnimi svaly ale nekdy nevim presne co a kde me boli ale v okruhu spodniho leveho hrudniku tak prosim za vysevetleni.. dekuji predem
nvm zda to je tim ze jsem byl trochu pri tele a nini pracuji v praci kde mame 12 hodinovy provoz ranni a nocni ,nocni je od pul 7 do pul 7 rano nini jsem dovcela zhubnul tak nevim co semnou je. kdyztak kontaktuete prosim na email [email protected] dekuji
Dobrý den, nejde o mne, ale o mou 54 letou babičku. Neustále jí je špatně a zvrací. Je pravda, že je asi rok po operaci močového měchýře a také má kýlu, která však není tolik vážná, aby jí lékaři vyoperovali. Doma uvaří a něco uklidí a je jí hned špatně. Lékaři řekli, že se jí špatně dělá z namáhavé práce a z nervů, ale tím se odbýt nenecháme. Používá léky na tlak, na žaludek,dále léky podle toho, co jí zrovna bolí, nebo co jí vadí. Chtěla bych jí pomoci. Děkuji předem za odpověď a pokud možno, odepište mi na e-mail: [email protected]
Přidat nový komentář