Dobrý den, mohli byste mi prosím poradit? Jsem studentka vysoké školy v Liberci a ráda bych nastoupila do lázní. Ze studijních důvodů bych chtěla nastoupila již 29. ledna. Je to možné? Má situace se má takto:
31. května 2006 jsem byla na operaci slepého střeva v Jablonci nad Nisou. Poté jsem měla asi 1 a půl až 2 měsíce otevřenou ranku (nezahojená jizva po laparoskopii). Jelikož mám obavy ze srůstů (ráda bych měla v budoucnu děti), tak bych chtěla lázně. Má gynekoložka mi dala doporučení a bývalá obvodní lékařka napsala zprávu. Jenže nyní studuji v Libeci, a tak jsem se od své původní obvodní lékařky odepsala a napsala se do Liberce. Protože ve zprávě je, že bych měla nastoupit do 11. ledna (i být vylečená), tak bych si chtěla datum prodloužit - ze studijních důvodů. A to je ten problém. Paní doktorka na VZP (u nás v Jindřichově Hradci - mé trvalé bydliště) mi řekla, že se datum dá prodloužit, ale že to musí udělat můj obvodní lékař. Má bývalá obvodní lékařka řekla, že datum přepsat nemůže, protože už mě nemá v evidenci a má stávající zase, že tu zprávu nenapsala, tak do ní nemůže zasahovat. Poradili byste mi prosím, jak mám tuto situaci vyřešit? Myslíte, že kdybych tuto situaci vyřešila do nejpozději třeba do 24. ledna, tak bych ještě stále mohla nastoupit? Byly by nějaké poplatky,kdyby mi už rezervovali místo a já bych nepřijela včas ve stanovené datum? Děkuji předem za odpověď J.
Přidat nový komentář