Ahoj, mám zkušenosti s Roaccutanem, který jsem bral 8 měsíců. Po dobu této léčby jsem 1 měsíčně chodil na jaterní testy, vždy bylo vše v pořádku. Akné mi po pár měsících po dobrání téměř zmizelo. Měl jsem zhruba střední formu, dnes se mi již vyjímečně objeví jeden, dva pupínky. Je mi 21.let a co bych vám hlavně chtěl říct, aby jste si na tento lék dávali velký pozor. Pokud jste v pubertě a akné není tak výrazné do léčby Roaccutanem nechoďte. Nyní mám zdravotní problémy které jsem doposud neměl, sylná dehydratace (od léčby pořád), tmavší moč, občasné bolesti ledvin, časté angíny, chřipky, streptokok, občasný průjem ap. Prostě můj organismus od dobrání Roacc. se takřka zhroutil. Na každého to však působí jinak, ale já bych už to toho nikdy nešel, nehledě na psychické proglémy v období léčby. Nyní vše zmizelo a jsem takřka v pořádku a jsem rád. Proto prosím zvažte tuto léčbu, můj doktor ji označil jako krajní nouzi a poslední možnost, před tím jsem vyzkoušel desítky přípravků, Akneroxid, Aknemicid, různé vyrobené přípravky a tetracykliny, nic nepomohlo. Jen Roaccutane ale za jakou cenu.
Přidat nový komentář