Zdravim vsechny,kdo ma problemy jaky jsem mel i ja.Uz nekolik let jezdim do zahranici a ted tady i ziju.Problemy,ktery tady vsichni popisujete me provazeli dobrych sest let.Nechtel jsem jit k doktorovy,protoze mi to prislo pro me samotnyho hrozne stydlivy,tady jsem ale nahodou narazil na specialni mast,kterou uzival muj svagr na ekzem.Mozna ,ze Vam to vsem prijde divny ,ale ja jsem ji zkusil pouzit a opravdu mi to pomohlo dneska neznam zadne palive az bolestne sezeni ,kdyz dlouho sedim v aute nebo kdyz jdu na toaletu a nechal bych tam celou rulicku toaletniho papiru,opravdu jsem nejstastnejsi clovek na svete,ze jsem se toho zbavil .Vsem ,ktery mate tyhle problemy tak bych vam rekl nazev ty masti,ale tady v Nizozemi se toho nedopidim ,protoze tu specialni masticku michaji rovnou tady v lekarne neco jako u nas a asi tak za hodku si ji muzete vyzvednout stejnej princip jako nase lekarny.Takze sem si to nechal znova vystavit na svagra a ted vim podle tech jejich ciselnych kodech na receptupodle .kterych vam to na michaji jak se k ty masticce znovu dostat stoji 39,95euro ,ale myslim si ze za to ,aby se toho clovek zbavil ,ze tady se neda koukat na penize.kdybych to sam na sobe nevyzkousel a nezbavil se tech problemu co jsem mel tak bych k tomu ani tenhle clanek nepsal.Jestli by ste o to mel nekdo zajem muzu Vam to poslat na dobirku,hodnekrat jezdim do cech tak to neni problem vam to poslat muzete me kontaktovat na emailove adrese [email protected] sem rad ,ze existuji takove stranky ,kde si lidi muzou navzajem o svych problemech popovidat a pomoct s pozdravem a rychlym uzdravenim Vas zdavim jirka.
Přidat nový komentář