Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?
Před týdnem jsem byla na rozlučce s kamarády a ve třech jsme vypili víno + energy drink. Absolutně jsem nepociťovala žádnou opilost, protože jsme toho měli opravdu málo. Večer jsem dorazila domů a protože beru každý večer horčík a leží mi na stole v kuchyni, tak jsem ani nezasvítila a potmě si ho vzala. Asi za 15min. se mi udělalo hrozně špatně, zrychlil se mi tep na 180, bylo mi blbě, šla jsem okamžitě zvracet. Poté jsem zjistila, že sem se spletla a místo horčíku vzala máminu tabletku co ležela vedle. Byl to lexaurin o tom nepochybuji. Má teď nějaké obtíže, tak ho bere. Nejhorší na tom je to, že je to už týden a mě je stále špatně. Večer když jdu spát nemůžu usnout, protože se mi začne dělat takový tlak na hrudi. Stále mě trápí únava - chce se mi spát a přitom když si lehnu stále se budím. Návaly horka pak zase se strašně třesu. Třeští mi v uších, bolí mě hlava. A vůbec necítím se celkově v pohodě. Už nevím jak si poradit, protože mi přijde, že to ani nejsem já...poraďte prosím co mám dělat a jestli tohle už přejde. Nikdy mi tak špatně nebylo.
Přidat nový komentář