Lidičky! Hemoroidy nejsou jen tak z ničeho nic, ze dne na den. Velký podíl na tom má strava....stačí si sednout na studený povrch...sedavé zaměstnání, tj bez pohybu...hodně se na tom podepisuje jízda na kole. Já sám osobně jsem je měl před 3 roky. To samý...svědění v noci, skoro jsem se nevyspal. Ale neměl jsem žádné krvácení...hodně jsem to oddaloval...no a pak to došlo tak daleko, že se mě udělala malá bolestivá bakulka v konečníku..no a to byl konec., sednout si nešlo...je tady spousta názorů typu mám jít k doktrovi nebo ne? Jedna věc je ta, že doma si to asi moc dobře nevyléčíte. Už se to nedalo vydržet, veškerý ostych z lékařského vyšetření pominul, víte kolik denně lékař vidí "zadků". Zašel jsem na chirurgii, ...10 minutovej zákrok..a bylo to. Prostě jednoduše mě to skalpelem odřízli a vymáčkli sraženou krev. Trošku to zabolelo...Sice jsem byl 3 týdny doma, protože léčba vyžaduje kompletní hygienu a to neustále!! Na kole jezdím dál, zatím od té doby, musím zaklepat nic vážnýho se neobjevilo. Neříkám, že mě občas nezasvědí kolem konečníku, ale to jen krátce. A kdyžtak koupím si čípky, které jsou bez lék. předpisu, zavedu je ...stačí obvykle na noc(samozřejmě po vyprázdnění). Pomahá mě 4-5x opakovat. Pak mám na delší čas pokoj a klid. Samozřejmě u každýho se to může projevit jiným způsobem. Ale znovu říkám, fakt nebojte se doktora nebo doktorky!!!! Svědění v oblasti konečníku je ještě příjemná chvíle, ale nezapomínejte, že jako každé jiné onemocnění se pomalu a le jistě zhoršuje! Držím všem palce!!!!
Přidat nový komentář