Již tradičně na 14. listopad připadá Světový den diabetu, který má podpořit povědomí o onemocnění, prevenci a odstraňovat stigmatizaci lidí s cukrovkou. Datum 14. listopadu současně připomíná narození Fredericka Bantinga, který společně s Charlesem Bestem objevil v roce 1922 inzulin.
Ahoj Petre a ostatni trpitele,ted kdyz psisi tak mam 2 tydny zdratovanou celist a jeste stejnou dobu budu, je to zdratovane okolo 4 a 5 takovym ocelovym dratem a smyckami,takze ti uplne zhehybni celistm pit muzes mluvit taky ale jist jen to co projde slamkou,takze polevky,jogurty a presnidavky,na tom ted ziji, mne osobne to zas tak moc nevadi,nejsem velky jedlik,je to vlastne proto ze zhnehybni pohyb kloubu, u mne k tomu pristoupili po roce bolesti,aby se poznalo zda je to kloub nebo trojklanny nerv,tak ja mam oboji,nebo je tovzdy oboji ja uz nevim,na nerv mam leky na mozek a co bude s kloubem az se to roztratuje tak to nevim, na snimku je nejaky divny, jestli jsem se s takovym kloubem narodila,nebo jsem jej znicila,mam taky nejaky otevreny zkus,ten ale nema cenu resit rovnatky,mam ho nejak geneticky podmineny s celisti,moc tomu nerozumim,dlahy pry u mne nemaji cenu rovnatka taky,operovat nebudou bylo by pry hur,tak nevi,asi dozivotne nic nekousat a uzivat leky na mozek fajn vyhlidka, tak zatim pa pa

Přidat nový komentář