Dobrý den,jak si to tady tak pročítám,moc ráda bych se s Vámi také podělila o své zkušenosti s crohnem..Tuto nemoc mi zjistili asi před 15 ti lety, několikrát jsem byla operovaná.Odstranili mi asi 80 cm střeva.Potom jsem musela brát velké množství léků,bohužel i kortikoidy a ty mají hodně vedlejších účinků... mně totálně odvápnily kosti tak, že jsem měla drobné zlomeniny na hrudní páteři,poležela jsem s tím v Motole pěkných pár měsíců na kapačkách a psychicky na tom špatně... Bohužel i po propuštění z nemocnice a v dalších letech jsem dost často měla problémy s trávením,křeče v břiše, průjem se střídal se zácpou.Několikrát jsem opět skončila v nemocnici a opět na kapačkách.Musela jsem kvůli tomu přerušit i studium...
Naštěstí žádné trápení netrvá věčně a měla jsem štěstí,že má nejlepší kamarádka objevila a doporučila mi něco co mi dalo naději na zlepšení... Samozřejmě,že klasická medicína v případě takto vážné nemoci je nenahraditelná,ale dá se zkombinovat i s alternativní...zkrátka harmonizovat tělo celkově,vyčistit od všech toxinů,a také psychika u této nemoci hraje svou podstatnou roli a je třeba ji dát do pořádku.. A teď k tomu nejdůležitějšímu... právě už asi 3 roky užívám kombinaci třech čínských bylinných tinktur. Nechci psát název,aby si někdo nemyslel, že tu dělám reklamu...Nevím jestli je to všechno jen těmi bylinkami,ale tak nějak se to špatné po jejich užívání zlomilo.. upřímně,domnívám se,že to bylo to jediné co mi opravdu dokázalo zabrat a to už jsme vyzkoušeli předtím všechno možné..samozřejmě,že to nebylo přes noc, zázraky se nedějí,ale postupem času se mi celé trávení začalo srovnávat...no a v této době se cítím moc dobře a můžu s radostí a klidným svědomím říct,že teď žiju skoro normální život a dokonce máme i svoje vysněné první dítě! Takže radím dejte tělu co mu chybí a ono se Vám za to odvděčí ! Mám hodně známých,kteří to užívají také na jejich zdravotní problémy a jejich reakce jsou kladné.No asi bych popsala celou stránku,takže pokud Vás to zaujalo ozvěte se mi,probereme to blíže a velice ráda poradím i Vá[email protected]
Přidat nový komentář