minulý týden jsem byla také na koloskopii, nejhorší je opravdu vypití toho roztoku Fortrans den před vyšetřením. Ale začala jsem hned ráno, na moji váhu (50 kg) stačilo necelý 3 litry, ale je to hnusný, slaný. Zvládla jsem to za dopoledne a pak jsem běhala 14x na WC. Vzala jsem si dovolenou, pracovat se u toho nedá. Myslím, že to je dobrý k vyčištění střeva celkově. Původně jsem byla objednána v jiném městě pouze s ranním klystýrem. Při představě, že budu běhat na WC mezi čekárnou a ordinací, jsem dobrovolně zvolila metodu pití roztoku a vyšetření v místě bydliště. Před vyšetřením mi píchli oblbovačku a pak namazali gelem, konečník mě vůbec nebolel (ačkoli mám rozsáhlé praskliny z chronické zácpy), ale nafukuje se při tom břicho a to bylo trochu nepříjemné, trvalo to asi 3 min. Pak je dobrý se jít na WC vyvzdušnit. Nepříjemný na tom všem je hlad, nedělá mi dobře být nenajezená, a to se odrazí na celkovém psychickém stavu před vyšetřením, máte větší strach. Ale dá se to snést. Mám vnitřní hemeroidy, praskliny a vnější výčnělky. Přestože jím velmi zdravě, nepiju, nekouřím,je to nespravedlivé. Lékař mi napsal Detralex a čípky Mastu, beru je pár dní, tak se uvidí. Přeju odvahu a dobré zprávy od lékaře.
Přidat nový komentář