Ahoj "migréňáci",rozhodla jsem se vyhledat pomoc - a to když jsem to už nezvládala sama.Bolestmi trpím asi 3 roky, ale poslední 3 měsíce mám záchvaty přímo nesnesitelné, v intervalech které se opakují po 7-10 dnech. Vyhledala jsem tedy neurologa ,který mi po téměř hodinovém vyšetření řekl, že mé příznaky jsou jakési divné a že to ješte v takovém podání nezažil. Na otázku jestli jsem to náhodou někde nevyčetla jsem se začala zlostí třepat, a řekla jsem mu pěkně od plic ,co si o něm myslím. Vážně nejsem typ ,který vysedává po ordinacích pouze ze sportu, k lékaři jdu když už je mi opravdu nejhůř, ale s rakovou arogancí lékaře jsem se ještě nesetkala. Odešla jsem s pocitem, že se tam už nevrátím, ani kdyby mi hlava upadla a já ji měla nosit pod paží.Naštěstí mám velice schopnou obvodní lékařku, která mi vypsala všelijaká doporučení k vyšetřením , (rentgen, EEG,oční pozadí,magnetická rezonance apod). Tak uvidíme,mám předepsaný také lék IMIGRAN, tak snad zabere. Mé záchvaty začínají intenzivnější boestí hlavy- spánky a čelo mi bubnují jako na poplach, stupňují se,mám mžitky před očima,citlivost na světlo, zvracím. Pak se mi trochu uleví, ale musím si lehnout, prospat se,nejlépe ve tmě a musí být naprosté ticho,jinak mám pocit, že mi uletí i uši. To trvá celý den,až k večeru je mi lépe, tak nevím, pokud se i Vám zdá , že tyto příznaky jsou "divné",jak ironicky podotkl "odborník", tak mi prosí napište.Jinak všem přeji co nejméňě bolestivých záchvatů !!!
Přidat nový komentář