Bohudík, mé zkušenosti s odvykáním jsou jiné. Byl jsem velice silný kuřák, kouříl jsem 60 cigaret . po dobu 35 let., navíc jsem pracoval ve své soukromé hospůdce 17 roků. Přestal jsem kouřít během půl hodiny , počítačovou metodou na přístrojí Bicom, a to tak že jsem přestal mít chuť na kouření, proto nekouřím. Abstinenční příznaky jsem neměl vůbec žádné. Před tím jsem zkoušel přestat pomoci žvýkaček, prášku, náplasti a akupunktůry. Nezkoušel jsem hypnózu a Champix. Od té doby co jsem přestal kouřít, jsem si udělal z odvykání kouření koníčka, a všechno co s tím souvisí tak mě zajímá. Cena, kterou uvádí můj předřečník není aktuální a tato cena byla tak před 8 léty. Dnes se cena terapie pohybuje od 1tisíce až po 2,5 tisíce ale obvyklá cena je tisíc až tisíc pět set korun. Pro paní "Maka", chceteli vidět někoho kdo přestal kouřít, tak to není vůbec problém, jelikož jsem z vesnice a znám několik lidí , kteří takhle na tom počítačí bicom přestali kouřít a bydlí v dohledu, tak je můžeme navštívit jestli Vám stačí 5 lidí, ˇa půl hodiny času. Jsem z okresu Frýdek-Místek. Doporučují kliknout na stránky, Archív diskuse Bicom,diskuse cigareta,zkušenosti s odvykáním,odvykání kouření a deprese, Antinik, Revitalia, protinikotinová terapie, kourenístop. Ale třeba Stavba domu od Ado Z, ten pán nekouří 6 roků. Zajímavá diskuse proběhla na stránkách "diskuse cigarety od 20. 3.09, kdy pan Pavel popisuje den po dni,jak přestává kouřít, bohužel tyto stránky zaplevelil pan Cidry, jako i některé jiné.
Přidat nový komentář