Dobrý den, mám problém s olupováním kůže na chodidlech, nejčastěji mezi prsty. Doporučíte mi nějaký krém?
Byla jsem na tomto zákroku před týdnem - cena 10000,-
Ahoj, na internetu jsem našla, že je možné odstranit nadměrné pocení v podpaží laserem, jedná se o nákladnější zákrok okolo 30000,- ale mělo by to vyřešit problém napořád. Nemáte o tom někdo nějaké bližší informace nebo zkušenosti?
Poslyš, nebyla jsi spíš na botoxových injekcích, než na laseru? Ta cena by tomu spíš odpovídala. Laser je trvalé řešení, botox na pár měsíců.
Dobrý den, mohla by jste o tom napsat něco víc. Taky o tom uvažuji, ale zatím sem toho o této metodě moc nenašel. Případně mohla by jste se ozvat na [email protected] , měl bych pár dotazů. Předem děkuji.
No, my se přece ptáme, ale vy moc neodpovídáte, spíš mlžíte. Prosím, mohla by jste tedy popsat své zkušenosti několika málo větami a hodit je na sklo? Děkuji za ochotu
No řeknu vám to asi takhle - jsou to zbytečně vyhozené peníze. Nefunguje to. Jsem v kontaktu ještě s jednou holkou a ta za to dala 25 00,- a taky jí to nepomohlo. První dva dny ok,ale jak začne opadávat otok,tak se to vrátí. :-(
To je zajímavé, děkuji za odpověď. A zkoušela jste to reklamovat? Co vám na to na té klinice řekli? Tolik peněz a bez výsledku, to je přece nehorázné.
Nehorázné to opravdu je. A obrovské zklamání,fakt jsem tomu věřila,že konnečně už a stejně nic. Psala jsem tomu doktorovi co mi to dělal,a on mi odpověděl že se může dočasná potivost objevit,ale časem se vše upraví a pocení ustoupí. Do dneška nic. Zkusím mu napsat ještě jednou a uvidím co na to odpoví. Přestávám věřit,že opravdu něco funguje.
Jestli se můžu taky zeptat, jak dlouho ten zákrok máte? Slyšela jsem, že i botox začne zabírat až za několik dnů, tak jestli to tady není podobný? Taky o tom totiž uvažuju, ale zviklala ste mě.
Jedná se o odstranění pocení v podpaží nebo lze takto ošetřit i dlaně? Na jakou kliniku se v Plzni obrátit? Děkuji za informace.
Ahoj, já jsem již odstranění pocení podstoupila minulý rok. Byla jsem na klinice GHC v Praze a musím uznat, že přes všechny ty názory, že to nevydrží atd, jsem spokojená. Postup byl pomocí botulotoxinu, výsledek se dostavil cca po 5 dnech. A vydrželo mi to téměř rok, ke konci to bylo jen málo ale. Opravdu doporučuji. A myslím si, že je na tento zákrok vhodné zvolit pořádnou osvědčenou kvalitu. Kristýna
A je tady někdo kdo podstoupil ten zákrok laserem a byl spokojený? A hlavně kde natom zákroku byl? Přeci není možné zapalatit přes 20 000,- bez výsledku... Děkuji. L.
jo a zákrok jsem podstoupila 2-krát, byla jsem v Praze na jedné klinice kousek od I.P.Pavlova... Driclor je účinnější, ikdyž je z něj vyrážka
Já jsem byla na laserovém odstranění pocení na klinice GHC v Praze a musím si to pochválit...naopak mi nic jiného předtím nezabíralo...už jsem to podstoupila minulý rok avydželo mi to cca 9 měsíců. Takže za mě super!
Ahoj, má prosím ještě někdo nějaké zkušenosti s laserovým odstraněním pocení? Dost mě překvapilo, jak tady čtu, že je to neúčinné. Hlavně, že se pocení i vrátilo. Všude uvádějí, že po laserovém odstranění se pocení už nevrátí.
Byla jsem na odstranění botoxem a od té doby mám klid...konečně nosím bílá trička a nejsou na něm hned fleky.
Prosím poraďte mi nějaký dobrý sprej nebo kuličku, která mi pomůže. Klidně, aby stála do 1500, ale aby to opravdu fungovalo
To kdybych věděla, tak ti moc ráda poradím. Zkoušela jsem všechno možné, ale zatím mi nejvíce pomohla kulička od vichi, tak to zkus :)
Jo nekdy to zabere a nekdy ne, me teda moc kulicky nepomahaji a premyslim o vetsim vysetreni, laser by mohl byt dobry ne?
Přidat nový komentář