Dobrý den,
připadá mi absurdní, že někdo napíše že Colonix škodí a nějak se neobtěžuje zamyslet nad tím, co škodí daleko více / paraziti dokumentovaní uživateli kolonixu na stránkách prodejce drnatura.cz/ Po shlédnutí strašlivé fotogalerie mi musí být autmaticky jasné, že paraziti které si nevědomky nosíme musí napáchat daleko více škody. Stěžovat si na cenu mi nepříjde adekvátní, protože pokud je přípravek schopen mě zbavit těchto parazitů byla bych ochotna zaplatit i větší částku. Navíc pokud se mezi sebou domluví více lidí , mají pak velmi slušnou cenu. Pokud někdo není schopen připustit, že za věci které fungují se musí zaplatit odpovídajícím způsobem....
Měla jsem zkušenost již více produkty, avšak bez výsledně. A nejednalo se o stovkové položky. Cenu Colonixu v případě zbavení parazitů akceptuji naprosto bez výhrad a nazývat cenu kupčením a neuvědomit si, že v zemi výrobce nemají tak ubohé platy jako jiných státech je krátkozraké. Proč by měli něco prodávat jinde pod obvyklou cenou.Volba je jednoduchá , pokud Vám Vaše zdraví nestojí za cenu balení, nemusíte kupovat. Byla bych dost nerada aby můj osobní názor někdo povrchně pokládal za propagaci nebo souvislost s prodejcem, ale některé názory v diskuzy mě zarazily. Je to týden co jsem našla stránky o Colonixu a věřím, že má schopnost odstranit většinu potíží, které jsou závislé právě na stavu střevních orgánů. Galerie bohužel není výplod grafika. Je na každém zda se smíří s tím, že bude nadále v těle nosit jemně řečeno ty nehezké hosty, které nás oslabují zásadním způsobem. Aby cena za balení byla dostupnější věnuji tento výrobek i rodičům, protože spousta lidí investuje do "zbytečností" ale pro tu nejdůležitější podstatu života už není ohchotna investovat.
Je logické, že vzhledem k tomu, že mámě každý jinak citlivé tělo a jiné zdravotní problémy se vyskytne člověk kterému organismus tento příprav nepřijme. Nad prášky které nám napíše lékař také nepřemýšlímě. Někomu stejný lék vyhovuje, někomu ne. Naivně očekávat , že celá populace bude přípravek snášet stejně není možné.
Samozřejmě se přiznám, že by bylo krásné, kdy nás vyléčil přípravek za 200,- ale zázraky se bohužel nedějí a každý jsme strůjcem svého zdraví. Přeji všem pevné zdraví a hodně spokojenosti 8-)
Přidat nový komentář