V některých případech cévní mozkové příhodě předchází nenápadnější verze. Mnoho lidí tomuto drobnému výpadku nevěnuje pozornost, protože příznaky většinou během několika minut odezní. Avšak za několik hodin, dní nebo týdnů může člověka postihnout cévní mozková příhoda s vážnými následky.
Zdravím všechny lidi postižené nejrůznějšími kožními chorobami. Trpím výskytem akné po obličeji a dalšími kožními vyrážkami, hl. ekzémy v místech, kde se člověk potí. Proti akné jsem si kupoval různé přípravky od VICHY ale spíše se to zhoršilo, proti ekzémům mi na kožním míchali různé mastičky, používal jsem i FLUCINAL ale po něm se mi po těle začali objevovat světlé fleky. Proto jsem přestal používat veškeré mastičky a přípravky na pleť a začal jsem pít nápoj vyráběný ze specifického druhu ovoce, které se používá v medicíně hlavně v asii a je vysoce účinný nejenom na kožní choroby. Tento nápoj doporučují také lékaři na internetu. Bohužel zatím není v ČR moc dostupný, proto máte-li zájem ozvěte se mi na e-mail: straka.vokov@tiscali.cz nebo na ICQ: 334371158, pošlu vám články které napsali odborníci a poradím vám jak tento nápoj získat. Je to opravdu účinné, pomohlo to mě i mé kamarádce která vypadala ještě hůř než já.
Přidat nový komentář