Dobrý den, jaký slaný roztok se prosím používá do konvičky na výplach nosu? Kupuje se nebo ho můžu vytvořit doma? Děkuji za odpověď
Mam super zprávu. Několik let jsem bojovala s kily navíc, vyzkoušela jsem nespočet diet, hladovku, jedla jsem jen zeleninu a všechno bylo strašný, nic nepomohlo a maximálně jsem ztloustla. Potom jsem dostala kontakt na jednu paní, která pracuje jako výživová poradkyně - sestaví jídelníček, poradí jaké mají potraviny hodnoty a poradí neuvěřitelné věci. Má záruku spokojenosti, je velmi milá a střízlivá a to, co mi poradila, se během 2 měsíců vyřešilo a já vážím tolik, jako když mi bylo 25. Měla jsem strašnou celulitidu, oteklé tváře a ruce, cítila jsem se nafouknutá a chvílemi jsme se na sebe ani nechtěla podívat, nebo se mi nechtělo mezi lidi. Teď mám o 8 kilo méně během 2 měsíců, a to jím mnohem více než předtím a zázračně hubnu!!! Vřele jí doporučuji, zvlášť teď na konci léta a přes podzim, má úžasné tipy a kdykoliv Vám zaručí spokojenost. Vážně, ta ženská je milionová a díky tomu, jak se na mě teď dívá můj muž a jak se zlepšil náš milostný život, nedám na ní dopustit. Email na ní je [email protected] a vstupní prohlídka s měřením, zjištěním všech hladin v těle a sestavením jídelníčku na jakkoliv dlouho + pravidelné kontroly je za 200 Kč! Všem vám držím palce, tohle vám určitě pomůže stejně jako mě!
Přidat nový komentář