Jakákoliv bolest (když to není zrovna úraz) je projev těla a místa na těle ,kterému zřejmě něco chybí. Již nechodím k lékaři, jen dávám tělu to, co potřebuje.
Narodila jsem se v roce 1961 a napíši Vám část svého životního příběhu:
Před třemi lety jsem byla tlustá (Do plavek? Fuj!) unavená,nemocná,po třech dětech, začínající osteoporóza - otoky kolenou a bolesti, nízký tlak od 16 let, gynekologické potíže, děsná chuť na sladké, 3-4 kávy denně,jarní pylová alergie s pravidelnými návštěvami u
alergologa, ten mi řekl,že to mám na doživotně, vyzkoušela jsem všechny blbosti
na hubnutí z lékárny (nebudu jmenovat).Nefungovalo nic - však to na Halině Paw. vidíte!
Pak jsem potkala lidi,kteří mi říkali,že změnou stravovacích návyků pomocí programů na přírodní bázi vytvořených lékaři a detoxikací organismu ,mi pomohou.
Druhý den zmizel otok kolena! Světe div se!
Do 14 dnů jsem přestala pít kávu. Tělo ji nepotřebovalo! Ohromný příliv
energie.Po třech měsících 5 kg dole, po 6 měsících 10 kilo dole, krevní tlak 70/120, bez
gynepotíží,sladké nemusím (bylo to jen nedostatek živin v těle!)jaro 2008 prověřilo mou alergii,jen kolem mne přešla bez nutnosti navštívit po 13 letech alergologa.Díky bylinkám moje tělo zatím nepoznalo,co je to menopauza, tedy přechod. A fyzičku mám lepší než ve 20ti a dělám sporty,které jsem nikdy předtím nedělala.
Postavu mám jako v 17letech..Jupííí! Přeji Vám to samé:))
Krása vždy vychází zevnitř! Jestliže se cítíte zdrávi uvnitř, projeví se to i navenek. Jiskra v oku a pěkná pleť mluví za všechno! Po několika měsících jsem přidala i detoxikační kosmetiku včetně péče o celé tělo. Váhu 62kg na 169cm ve 48 letech si skvěle udržuji!
To mě přesvědčilo o tom, že budu lidem pomáhat! dagmarcekanzavinacseznamteckac ezet
Přidat nový komentář