Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?
Ahoj, taky mám stejný problém, zatím nevím co s tím, k lékaři se mi nechce, jak jsi dopadl? Pavla
Zdravím, asi během týdne se mi úplně zvětšili uzliny v obou tříslech a podpaží, na omak bolí, občas jsem měl problémy, ale takhle velké jsem je ještě neměl, jdu teprve zítra na odběry, mám strach, aby to nebylo něco vážného, nedejbože rakovina.
Ahoj,chci se jen svěřit a trochu poradit.Mám už 3 roky malou uzlinku v podpaží,která se mi , ale předevčírem zvětšila na velikost pink-ponkového míčku a adnes dosáhla tenisáku .Praskla a vytéká z ní hnis a jakási vodička-jsem z toho v šoku.Před tím mě to nebolelo,při zvětšení jsem pociťoval tupou bolest,jakoby z tlaku.Po prasknutí je od bolesti úleva. Co to vlastně mám?Mám mít strach?Nebo to samo odejde,jak to přišlo?K doktorovi se mi nechce chodit,ani nemám čas-vým,že bych měl.Poraďte ,prosím.
ahoj,rozhodne chod k doktorovi nemyslim ze to je len tak mne sa to urobilo v popazi a hrozne to bolelo sla som hned na druhy den k doktorke a nebolo to nic vazne pouzivam casto deodoranty a ty sracky obsahuju aluminium co moze sposobovat rakovinu potvrdila mi to aj doktorka dnes to mam zase takze na par dni vysadim deodorant.to svinstvo drazdi uzliny a potom to tak vypada ale mne to nehnisa len je to taka gulicka mala a boli pockam 5 dni ak to nezmizne pojdem zas k doktorke.
Přidat nový komentář