Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?
Ahoj, podívej se na tyhle stránky, měla bys tam najít potřebné informace: www.pruvodcehubnutim.cz
čauky holky, mám dotázek, dosud jsem jedla nezdravě a nárazově, takže moje první jídlo bylo třeba v 17:00 h. večer a to jsem se přecpala tak, že jsem nemohla ani spát. Nechtěla jsem jíst vůbec a tím dát pár kilo víc, ale večer vždy na mě přišla veliká chtuť a já zpořádala vše co mi přišlo pod oči,, teď nechci hladovět a ani se přecpávat, chci jíst 5krát denně jak se má. Kdy mám začít a za jak dlouho po změně mého stravovacího cyklu půjde aspon kilčo dole?? Jinak mám cíl 8 kg...tak mi písnite, nevím jestli to jde sem, kdyžtak mejl [email protected], mocky kujůůů
Ahojky, myslím, že podobný problém jako máš ty, má i spousta dalších lidí :-) I já jsem dřív jedla nepravidelně, nárazově, držela různé hladovky ap. Místo, abych hubla, jsem přibírala. Pak jsem si ale řekla dost a kámoška mi doporučila zkusit buď dietologa nebo nějakou komerční dietu. Dostala jsem kontakt na I feel well, která dělá krabičkovou dietu. Tzn. že Ti každý den ráno dovezou až domů jídlo "v krabičkách" na celý den - 5 jídel, navíc speciálně dietně upravených, v tom správném množství a poměru. Ty se pak vlastně nemusíš už o nic starat - nemusíš nakupovat, vymýšlet dietní recepty ap. Mě to naučilo jíst zdravě a pravidelně a zhubla jsem 7 kg za 1,5 měsíce. Třeba by to mohlo i tobě: Web mají www.dietavpohode.cz Hodně štěstí!
Ahojky, k tomu hubnutí, já osobně jsem shodila 11 kg, začala jsem užívat doplněk stravy EMULIPS FORTE a nijak jsem jídlo neomezila, stravuji se stále stejně, jen jsem přidala mezi jídla ovoce nebo zeleninu., Mohu vřele doporučit! Pokud budeš mít zájem , mohu ti Emulips zajisti a přidat radu jak se stravovat! www.okg-zdravi-prirodne.cz
Přidat nový komentář